Vélemények


Az egyik barátom munkatársa rendelt egy ZM Krémet. Megkente a kenyeret és adta a kisfiának. Örömmel újságolta másnap, hogy a csemete nem kiabált és verekedett velük.

 


 Az egyik kedves barátom felhívott telefonon, miután megkóstolta a ZM Krémet:

“Te ez borzasztó jó! Megkóstoltattam a rokonokkal is, azoknak is ízlett. Ez Borzasztó finom! Ebből feltétlenül kell még nekem. Ez borzasztó jó!”

(Kiszely Z.)

– Tudom, borzasztó sok a szó ismétlés, de hát ez hangzott el –

 


A Békéscsabai piacon árultam, mikor odajött egy régen látott ismerősöm. Beszélgettünk és közben nógattam, hogy nyugodtan kóstolja meg.

Ő szerényen a legkisebből a pasztillából vett 1-2 szemet. Beszélgetés közben egyszer csak ezt mondta: “Nem akarom bemagyarázni magamnak, de mintha megnyílt volna valami. Mintha itt megnyílt volna valami” és mutatott a tarkójára. Kínáltam tovább. Ő az előbbi szerénységgel vett a pasztillából. Egyszer csak a beszélgetési témát félretéve így szól: “Tisztábban látok! Az előbb homályosabban láttam”

Sokszor engem is megdöbbentenek a tapasztalatok. Ehhez hasonló még csak néhány esetben történt. Ilyenkor a szervezetben egy komolyabb hiány van valamilyen anyagból és mikor azt megkapja boldogan felhasználja. Ugyanis a szervezetünk mindig az egészségre törekszik.

 


Ez is a Csabai piacon történt. Általában szombaton itt is tartok ingyenes kóstolót és vásárt. Ez egyik mellettem árusító hölgyet is megkínáltam szokásomhoz híven. Örömmel láttam, hogy többször is vett a termékekből, de nem sokat mondott róla. Később megjelent két ismerőse. Azt mondta nekik: “Ezt feltétlenül kóstoljátok meg! Amikor idejöttem  fáradt voltam, amióta ezt eszem azóta teljesen felfrissültem.”

Megosztás